14/06/2024

Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Η Χαρά Θεού είναι μια εκπομπή για τη Χαρά της Ορθόδοξης Μαρτυρίας, για τη Χαρά της Προσφοράς, ως στάση ζωής. Τόποι και Άνθρωποι, Σύμβολα και Ιστορία, παραδείγματα καθημερινού βίου και Πνευματικής Πορείας που εμπνέουν και γεμίζουν Χαρά, στις δύσκολες για όλους μας μέρες.

Η ωριαία εκπομπή ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ, παράγεται από την N-CODE ΕΠΕ για την ΕΡΤ3. Ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2017. Βρίσκεται σήμερα στον 4ο κύκλο της (κάθε κύκλος έχει 12 ωριαία επεισόδια).

Παραγωγή: N-CODE, για την ERT3
Παρουσίαση: Γιάννης Μελισσίδης
Σκηνοθεσία – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Μουρτζόπουλος
Πρωτότυπη Μουσική: Γιάννος Αιόλου ( www.eolou.com )
Επιμέλεια Θεμάτων: Γιάννης Μελισσίδης
Β. Εικονολήπτη Α’: Αργύρης Καράγιωργας
Β. Εικονολήπτη Β’: Νικολίνα Σιώμου
Post Production: N-CODE ΕΠΕ
Επιμέλεια κειμένων ιστοσελίδας: Χριστίνα Παρασκευοπούλου

ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Ο πατέρας του ήταν υπάλληλος στον ΟΣΕ και η μητέρα ιδιωτική υπάλληλος. Μένει στη Νικήτη Χαλκιδικής και είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Εργάζεται σχεδόν τριάντα χρόνια σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Κυκλάδων και της Χαλκιδικής. Έχει αποσπάσει με τους μαθητές του πολλά αριστεία και βραβεία σε πανελλήνιους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα δύο βιβλίων περιβαλλοντικού περιεχομένου που αφορά στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χερσονήσου Σιθωνίας, στην καταγραφή μνημείων και συγκέντρωση λαογραφικού υλικού από δρώμενα της περιοχής. Είναι εμπνευστής της καθιερωμένης ορεινής διαδρομής του όρους Ίταμου της Σιθωνίας «Το πέρασμα του Δραγουντέλη». Είναι εκπαιδευμένος στην υπαίθρια διαβίωση και έχει διακριθεί σε αθλητικούς μαραθώνιους κολύμβησης. Επιδίδεται στη μαγειρική τέχνη και στη γευσιγνωσία. Είναι στιχουργός και έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές του έντεχνου μουσικού χώρου. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Θεολόγος και διευθυντής στο γυμνάσιο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.
Επιμελείται τα θέματα και είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής σειράς Χαρά Θεού.